Kleiters Bed & Breakfast ligger i et roligt villakvarter i bydelen Valby, tæt på offentlig transport og kun 15 minutter i bus fra centrum.
Valby er idag en del af København, men indtil 1901 var det en selvstændig landsby. Valby’s historie daterer helt tilbage til den 10. århundrede og den dag i dag bærer byen stadig præg af landsby med de gamle huse, hyggelige caféer og specialbutikker.
Carlsberg bryggerierne har hovedkvarter i Valby ligesom Nordisk Film, det ældste filmstudie i verden. Det var blandt andet i disse studier at Olsen Banden filmene blev optaget.

Når man tager den korte tur ind til centrum af København, kan man spadsere fra Rådhuspladsen, lige ved Tivoli, ned igennem gågaden Strøget med de mange butikker og spisesteder. Gå ikke glip af sidegaderne til Strøget, som byder på sjove og anderledes butikker, gamle brostensbelagte torve og hyggelige restauranter. 

I den modsatte ende af Strøget ligger Kongens Nytorv med Det Kongelige Teater og Nyhavn. Fra Nyhavn kan man tage en kanalrundtur og få et anderledes kig på byen fra vandsiden.

Det var bare et lille udpluk af de muligheder der er i København, som byder på oplevelser både til dig, der rejser alene, jer, der rejser som et par eller som familie med mindre eller større børn.